Afrika : DURBAN, SOUTH AFRICA
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Sydafrika - Durban

Destinationer & havne

Durban ligger i det østlige Sydafrika og er med 3,5 millioner indbyggere (inklusiv omkringliggende forstæder) den tredje største by i landet, og den største by på hele den afrikanske østkyst. Udover en stor og travl havn er byen især kendt for sine smukke hvide sandstrande, som hvert år lokker badegæster og surfere til at forlyste sig i det smukke Indiske Ocean.

 

Værd at se

Shaka Marine World giver dig muligheden for at opleve et spændende udvalg af tropiske havdyr som f.eks. hajer, pingviner og delfiner.
Stress af i Durban Botanical Gardens og nyd lidt mad på en af de små cafeer.
Moses Mabidha Stadium, som er et enormt sportsstadion. Uden på bygningen sidder der en SkyCar, som tager dig op til en fantastisk udsigt over Durban.

 

Klima

Durban har et fugtigt subtropisk klima med høje temperaturer året rundt. I sommermånederne, januar, februar og marts, kan man forvente op til 30 grader, mens vintermånederne, juni, juli, august og september har temperaturer omkring de 20 grader.

 

Valuta

Sydafrikanske rand (ZAR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.