Fra København : Cork (Irland)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Irland - Cork

Destinationer & havne

Cork er en irsk by og ligger på den sydlige del af øen ved floden "River Lee". Floden løber fra Shehy-bjergene, gennem Cork og ud i Atlanterhavet. På floden finder man Corks bymidte, som ligger placeret på en lille ø.
Byen har ca. 120.000 indbyggere, hvilket gør det til den tredjestørste by i Irland.

 

Værd at se
Elizabeth Fort. Det gamle fort fra 1700-tallet, der både har haft funktion som militærbarakker, fængsel og politistation. I dag finder man hver søndag et hyggeligt marked bag fortets mure, hvor man kan købe irsk håndværk og mad samt opleve forskellig underholdning. Derudover har man fra fortet en god udsigt over byen.
Ikke langt fra Elizabeth Fortet ligger St. Fin Barre's Cathedral, en smuk og imponerende kirke fra 1800-tallet.
Lidt uden for byen finder man Cork City Gaol, som bestemt er et besøg værd for folk i alle aldre. Cork City Gaol er et gammelt fængsel, der i dag er bygget om til et spændende museum. Stedet kan både nås ved hjælp af sightseeing-busser, en taxa eller en gåtur på ca. 30 minutter.

 

Klima
Cork har et mildt tempereret klima med omskifteligt vejr, men uden ekstreme temperaturer i hverken den varme eller den kolde ende. I vintermånederne kan man forvente temperaturer omkring de 5 grader, mens sommermånederne byder på temperaturer omkring 15 grader.

 

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.