Middelhavet : CORFU, GREECE
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Grækenland - Korfu

Destinationer & havne

Korfu er den nordligste af de Ioniske øer i Grækenland, og ligger ud for den græske vestkyst. På øen bor der samlet ca. 100.000 indbyggere, hvoraf næsten halvdelen bor i byen Kerkyra (Korfu by). Øen er kendt for sine mange olivenlunde, grønne landskaber og fantastiske strande.

Værd at se
Kerkyra/Korfu by. Byen bærer præg af de mange forskellige nationaliteter og kulturer som har været en del af øens identitet og historie, og man vil ikke kunne undgå at bemærke, at mange af byens huse er rejst i forskellig byggestil.
Nyd en smuk solnedgang på en af øens billedskønne strande, eksempelvis Paleokastritsa stranden, der er blandt de foretrukne på øen. Stranden er lidt stenet, men til gengæld er vandet så klart at man kan se havets mange fisk gennem havoverfladen.
Old Perithia. Øens ældste by og en national beskyttet kulturarv, som ligger 408 meter over havets overflade. Byen rummer 130 håndlavede huse, hvoraf mange i dag står tilbage som ruiner.

Klima
Varmt middelhavsklima med 25-30 grader i sommermånederne, og 10-15 grader i vintermånederne.

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.