Fra København : COPENHAGEN, DENMARK
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Danmark - København

Destinationer & havne

København er Danmarks hovedstad, og den største og mest folkerige by med 1,2 millioner indbyggere. København er flere gange blevet kåret til verdens bedste by at leve i, og det forstår man godt med byens brede udbud af kulturelle seværdigheder, restauranter i absolut verdensklasse samt det nyeste inden for design, arkitektur og byfornyelse. Samtidig domineres Københavns bybillede også af eventyrlige gamle slotte, multikulturelle brokvarterer og indre by med sine mange snoede gader og små hyggelige pladser.


Værd at se

Tivoli - den verdensberømte forlystelsespark - ligger lige midt i København, og har man lyst til et lækkert restaurantbesøg, en tur i verdens ældste rutsjebane eller blot en gåtur i fortryllende omgivelser, så er Tivoli det rette sted at tage hen.

Amalienborg - den kongelige families residens i København. Herfra vil man også kunne opleve Marmorkirken og evt. fortsætte en tur ind i Kongens Have, hvor Rosenborg Slot gemmer på de kongelige kronjuveler.

Nyhavn og Langelinie: Spis en frokost på en af Nyhavns mange små atmosfæriske restaurationer og gå en tur langs Langelinie, hvor man bl.a. vil finde Gefionsspringvandet og Den lille havfrue.

Louisiana - Museum of Modern Art - er et anerkendte kunstmuseum, som ligger godt 40 km nord for København, der er kendt for at have fingeren på pulsen med sine imponerende kunstudstillinger. 

 

Klima 

Tempereret klima med lune somre, hvor temperaturen ligger mellem 15 og 20 grader, og kolde vintre med temperaturer ned omkring frysepunktet.

 

Valuta

Valutaen i Danmark er danske kroner (DKK).


Destinationer
Havneinformation

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.

Danmark - København

 

Hvor lægger skibet til?

De krydstogtskibe, der har afsejling fra København i 2014, vil i langt de fleste tilfælde afsejle fra denne nye krydstogtterminal, Oceankaj (Ocean Port).

Adressen til Nordhavnen er:

Oceanvej 
2150 Nordhavn 

Se yderligere information på www.cmport.com

 

Taxa

Hvis man skal til Nordhavnen, enten Oceankaj, Langelinie eller Frihavn, fra Kastrup Lufthavn, er der flere forskellige muligheder. Man kan tage en taxi som - afhængig af trafikken - koster ca. 350-450 kr. og varer omkring 20-25 minutter.

 

Tog/bus

Befinder I jer i lufthavnen kan man også sagtens vælge at tage toget til Oceankaj. Det nemmeste er med Öresundståg 1071 mod Helsingør. I skal dog skifte til bus på Østerport St. Når I stiger ud af toget, skal I gå ud til rutebilsstationen - kaldet ”Sløjfen” – og tage bus 25 eller bus 27, som vil tage jer direkte til Oceankaj.

For dem som befinder sig i det centrale København, de kan vælge at stige på buslinje 25 der kører hvert 20. – 30. minut fra Nørreport Station via Østerport station i tidsrummet 08.00 – 16.00 på de dage hvor der kommer krydstogtsskibe ind.

Ønsker man at komme fra havnen, enten Langelinie eller Nordhavn, til det centrale København, kan man tage S-toget fra Nordhavn- eller Østerport St. til Nørreport St. Herfra er det muligt at tage metroen til fx Kongens Nytorv. Både Nørreport og Kongens Nytorv er nogle af de mest centrale steder i København.

 

Parkering i Nordhavnen 

Det er muligt at benytte den offentlige parkeringsplads, som ligger ca. 50-100 meter fra skibene. Der er plads til ca. 200 biler, og det er en betalingsplads uden mulighed for forhåndsreservation. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at køre ud på selve kajen for at parkere, da der ingen parkeringspladser findes der. 

Klik her for yderligere information om parkeringsmulighederne.

 

Opbevaring af bagage

Det er muligt at opbevare bagage på Hovedbanegården. Priser fra ca. 20 kr./døgn.