Asien : Cochin (Indien)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Indien - Cochin

Destinationer & havne

Cochin, også kendt som Kochi, ligger i det sydøstlige Indien ud til det Arabiske Hav, i delstaten Kerala. Byen var den første europæiske koloni i Indien og har gennem mange år været en vigtig handelsby med handlende folkefærd fra nær og fjern. Det har resulteret i en blandet kultur med spændende historiske bygninger og seværdigheder i smukke tropiske omgivelser.

 

Værd at se
Fort Kochi også kendt som Old Kochi, er den gamle del af byen, hvor man finder spændende bygninger fra kolonitiden og spor fra de mange forskellige folkefærd, der har været bosiddende i byen gennem århundrederne
Kerala Museum for Folklore & Teater er et lille privatejet museum, som har en imponerende samling af antikt håndværk og kunst fra Kerala.
Wonderla Forlystelsespark kan bringe smilet frem både hos børn og voksne med et skønt vandland og masser af forlystelser. En af de bedste forlystelsesparker i Indien

 

Klima
Cochin ligger i et tropisk klima nær ækvator med meget få variationer i årstiderne. Temperaturen ligger mellem 25 og 30 grader året rundt.
Fra juni til september og fra oktober til december kan der forekomme kraftig regn pga. monsuner.

 

Valuta
Indiske rupee (INR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.