Caribien : CHARLESTON, SC
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

USA - South Carolina - Charleston

Destinationer & havne

Charleston ligger på kysten ud til Atlanterhavet i den amerikanske stat South Carolina. Byen er den ældste i staten og fyldt med historie, bl.a. fra den amerikanske borgerkrig. I byens gamle kvarter kan man finde masser af spændende museer og velbevarede bygninger samt livlige restauranter og barer. Derudover er byen kendt for sin afslappede og tilbagelænede kultur med en høflig, imødekommende befolkning.

 

Værd at se
Gå en tur ved havnefronten i Charleston Waterfront Park. Her får du en fantastisk udsigt og en smuk park med træer og springvand, ideelt til afslapning.
Besøg Fort Sumter, som oprindelig var bygget til kystbeskyttelse, men er i dag bedst kendt for sit engagement i den amerikanske borgerkrig. Fortet ligger på en lille ø, men kan nås ved færgeovergange.
Se Charleston og South Carolinas fantastiske natur i plantagen ved Middleton Place, ca. 25 km fra Charleston by.

 

Klima
Charleston har et fugtigt subtropisk klima med milde vintre og varme fugtige somre. Det regner regelmæssigt hele året rundt, men i høj grad om sommeren.

 

Valuta
Amerikanske dollars (USD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.