Caribien : Cartagena (Colombia)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Cartagena, Colombia

Destinationer & havne

Cartagena ligger på den nordlige kyst af Colombia og har ca. 900.000 indbyggere, hvilket gør det til den femte største by i Colombia. Cartagena er en gammel spansk koloni, hvilket stadig præger bybilledet med smukke gamle bygninger i alverdens farver.
Byen er den mest besøgte i Colombia, og det forstår man godt med den store mængde charme, de mange kulturelle indtryk og den fantastiske arkitektur, som man bliver budt velkommen af.


Værd at se
Den gamle by i Cartagena er et absolut must og byens største seværdighed. Her kan man slendre rundt eller køre med hestevogn i de gamle gader, og nyde den fantastiske arkitektur med gamle kirker og pladser, der nærmest hiver en tilbage i tiden.
Se Cartagenas 500 år gamle fort, Castillo de San Felipe, som blev bygget med det formål at holde pirater væk fra spaniernes værdifulde skatte.
Ved fortet ligger den 150 meter høje bakke La Popa, som giver en spektakulær udsigt over byen og havnen. Her ligger også det smukke Santa Cruz kloster fra 1700-tallet.

 

Klima
Cartagena har et tropisk klima med høje temperaturer året rundt, omkring de 30 grader, men også med stærke vinde fra det Caribiske Hav. Fra maj til juni og fra oktober til november er det normalt med en del regn.

 

Valuta
Colombianske Pesos (COP)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.