Middelhavet : Cagliari (Sardinien)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Italien - Sardinien - Cagliari

Destinationer & havne

Cagliari er med over 150.000 indbyggere hovedbyen på den italienske ø Sardinien, vest for den italienske kyst. Byen er både en moderne handelsby, men også en meget gammel middelalderby fyldt med historie og charmerende bydele. Samtidig er Cagliari omgivet af Sardiniens smukke natur og Middelhavets skønne vand.

 

Værd at se
10 minutter i bus fra Cagliari ligger skønne Poetto Beach, med gode muligheder for restaurant- og cafébesøg i samme forbindelse. Også stranden ved Spiaggia Mare Pintau er særligt anbefalelsesværdig.
Se det gamle amfiteater "Anfiteatro Romani di Cagliari", som tilbage i tiden, med plads til 10.000 mennesker, har været rammen om drabelige gladiatorkampe og offentlige henrettelser.
Gå en tur i den smukke gamle bydel og shop lidt i butikker, måske få lidt at spise på en af de mange trattorias (små italienske cafeer) eller større gourmet restauranter. Find herefter "Bastione di Saint Remy" og nyd den betagende udsigt over byens tage.

 

Klima
Cagliari har et middelhavsklima med varme tørre somre og milde vintre. I sommermånederne ligger temperaturen omkring de 25 grader mens den bevæger sig ned omkring 10 grader i vintermånederne. 

 

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.