Middelhavet : Cadiz (Spanien)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Spanien - Cadiz

Destinationer & havne

Cadiz er en gammel spansk havneby og ligger i Andalusien, i den sydlige del af Spanien. Cadiz regnes for at være en af den ældste byer i Vesteuropa, hvilket naturligvis betyder, at byen er fyldt med gamle smukke bygninger, snævre gader og en stor del historie. Derudover kan Cadiz også prale af et smagfuldt spansk køkken og smukke strande både inde og udenfor byen.

Værd at se
I den gamle bydel finder man den imponerende og fantastisk smukke Cathedral de Cadiz, som er en romersk-katolsk kirke. Fra det ene kirketårn kan man få et flot panoramisk syn over byen.

Kan du ikke få nok af storslåede udsigter bør du også tage en tur op i Torre Tavira, hvor du ligeledes får en fantastisk udsigt over byen.

Besøg Museo de Cadiz, og se og lær om en af Vesteuropas ældste byer og dens befolkning gennem århundreder.

Er du tilfældigvis i Cadiz i februar, må du ikke gå glip af det to uger lange karneval, som er et af Spaniens  største og mest festlige.

Klima
Cadiz har et varmt tempereret klima med varme tørre somre, der topper i juli og august med temperaturer mellem 25 og 30 grader. Vintrene er milde med temperaturer omkring omkring 10-15 grader.

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.