Sydamerika : Buzios (Brasilien)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt. Påskelukket d. 18-22 april

Brasilien - Buzios

Destinationer & havne

Buzios er en lille brasiliansk ferieby lidt nordøst for Rio de Janiero. Byen er en populær rejsedestination for turister fra hele verden, men også brasilianerne selv har det som et foretrukkent feriested. Det skyldes ikke mindst de mange omkringliggende strande og byens festlige hovedgader, hvor feriegæster kan more sig, shoppe, spise god mad og bade året rundt.

 

Værd at se
Vil du ud og more dig er Rua das Pedras gaden du skal lede efter. Her ligger populære butikker, barer, cafeer, restauranter og gallerier side om side med rigeligt at vælge imellem.
Gå en tur på Orlat Bardot Strandpromenaden og nyd aftensolen og havets brusen. Her finder man også statuen af den franske skuespillerinde Brigitte Bardot, som i sin tid besøgte byen og gjorde stedet verdensberømt.
Nyd de mange lækre strande i området. Der er både mulighed for at besøge vestkystens rolige og afslappende strande med smukt, klart vand og østkystens strande, som har mere vilde vandforhold, populært for surfere.


Klima
Buzios ligger i et tropisk klima med varme temperaturer året rundt. Fra november til februar ligger temperaturer omkring 30 grader mens der fra maj til september er temperaturer omkring de 25 grader. Selvom det er varmt året rundt gør kølige briser fra Atlanterhavet byen behagelig at være i.

 

Valuta
Brasilianske real (BRL)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.