Fra København : Bergen (Norge)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Norge - Bergen

Destinationer & havne

I den sydvestlige del af Norge, ligger landets næststørste by, Bergen, med knap 270.000 indbyggere. Bergen er grundlagt helt tilbage i 1070, og har gennem sin tid været nordens største by og landets kongeby. I dag er byen, med sin beliggenhed ved bjerge og fjorde, et populært rejsemål både for norske og udenlandske turister.

Værd at se
"Bryggen" er en række af gamle hanseatiske bygninger, som i mange år har været et livligt område i Bergen. Ønsker man at lære lidt mere om Bryggens spændende historie finder man her også det Hanseatiske Museum og Schøtstuene.

Tag med Fløibanen til toppen af Fløien fjeldet, 320 meter over havets overflade. Her får du en smuk udsigt over byen, fjeldende og havet. Fra den gode udsigt kan man passende begive sig ud på en hyggelig lille gåtur ned til Bergens berømte fiskemarked.
Bergen tilbyder også en række interessante museer. Man kan f.eks. besøge Edvard Grieg Museum, som er den berømte komponists tidligere hjem og stedet, hvor flere af hans store værker blev skrevet.

Klima
Bergen er en regnfuld by i et mildt og fugtigt klima. Grundet sin beliggenhed ved fjordende og bjergene, har Bergen over 200 dage om året med regn. Varmest er det i juni, juli og august, hvor gennemsnitstemperaturerne ligger omkring de 17 grader, mens januar og februar er de koldeste måneder med temperaturer omkring frysepunktet. 

Valuta
Norske kroner (NOK)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.