Caribien : BASSETERRE, SAINT KITTS - NEVIS
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

St. Kitts & Nevis - Basseterre

Destinationer & havne

Basseterre er med sine ca. 15.000 indbyggere hovedstaden på øen Saint Kitts & Nevis, i de Små Antiller, der befinder sig i den østlige del af det Caribiske Hav. Byen er en af de ældste byer på de Små Antiller, og blev opdaget af britterne i 1923, men kort efter overtaget af frankmændende i 1625, hvilket har givet byen en spændende kolonial historie med koloni bygninger og gamle fort. 

Værd at se
Sørg for at besøge den 350 år gamle ejendom, Romney Manor, som engang var ejet af en britisk rigmand. Grunden har en fortryllende have med eksotiske planter og et enormt afrikansk Saman-træ, der dækker et halvt hektar og menes at være ligeså gammelt som ejendommen selv.

Clay Villa & Plantation House & Gardens, hvor du kan besøge det smukke hus med den fantastiske udsigt og frodige, eksotiske have.
Dive St. Kitts, hvor du kan få dykker instruktion og lære at dykke i det Caribiske Hav.

Klima
Basseterre ligger i et tropisk regnskovsklima. Det vil sige at temperaturerne er konstante hele året rundt, med en gennemsnitstemperatur på ca. 27 grader. 

Valuta
Østcaribiske dollar (XCD) Amerikanske dollar (USD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.