Middelhavet : Ashdod (Israel)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Israel - Ashdod

Destinationer & havne

Ashdod er en moderne og hurtigtvoksende by med ca. 200.000 indbyggere, og ligger syd for Tel Aviv. Byen ligger ved middelhavskysten og har Israels største og vigtigste dybvandshavn. Byen er først grundlagt omkring 1955, men har tilbage i bibelsk tid været område for store blodige slag.
Ashdod er en industriby, men har også lækre strande og en hyggelig promenade med restauranter.

Værd at se
Et godt sted at starte sit besøg i Ashdod er på den høje bakke Givat Yonah, som er det traditionelle gravsted for søfareren Profeten Jonas, der blev slugt af en hval. Her får man en vidunderlig udsigt over Ashdods havn og by.

I den nordvestlige del af byen kan man tage en afslappende tur langs Lachish Stream promenaden, hvor man kan finde en gratis Zoo, der bl.a. har zebraer, berberfår, hjorter, strudse og andre dyr. 
Ashdod har mange lækre strande, eksempelvis Marina Beach eller Keshatot Beach, som også har en række lækre spistesteder som de lokale også benytter.

Klima
Ashdod har middelhavsklima med varme somre, behageligt forår og efterår, og lettere kølige og regnfulde vintre. Temperaturen kommer sjældent under 5 grader om vinteren, og ligger gennemsnitligt mellem 10 og 15 grader. Om sommeren er gennemsnitstemperaturen omkring de 25 grader.

Valuta
Israelsk shekel (ILS)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.