Afrika : Aqaba (Jordan)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Jordan - Aqaba

Destinationer & havne

I Akaba-golfen i Det Røde Hav befinder byen Akaba sig, som Jordans eneste havneby med ca. 100.000 indbyggere.
Med sin skønne beliggenhed er byen kendt som et dejligt ferieområde, der har perfekte omgivelser for vandaktiviteter i Rødehavet, shopping i byens hyggelige gader og er et godt udgangspunkt for at besøge nogle af verdens mest interessante steder.

 

Værd at se
Rødehavet er en oplevelse i sig selv, og det er er muligt at enten nyde det smukke hav fra de skønne strande eller tage sig en svømmetur i et af verdens bedste dykkerområder. Foretrækker man at holde sine fødder tørre, kan man hoppe på en arrangeret bådtur, hvor man igennem en glasbund i båden, vil opleve det smukke koralrev og de mange vidunderlige fisk.
Ønsker man at bevæge sig lidt ind i landet er Wadi Rum en oplagt destination at dreje kompasset mod. Wadi Rum ligger i ørkenen og er store massive klippeformationer, der strækker sig op til 1000 meter op i luften. Vind og vejr har gennem millioner af år været med til at forme og skabe klippernes idag unikke udseende.
Med en køretid på omkring 2 timer er det muligt at komme til oldtidsbyen Petra, som med sine helt enestående bebyggelse, ganske forståeligt, er Jordans største turistattraktion.

 

Klima
Aqaba befinder sig i et ørkenklima med både lune vintre og varme, tørre og sveddryppende somre. På grund af det varme klima er Aqaba velbesøgt året rundt, men i juni, juli og august bliver temperaturerne nemt op til 40 grader, hvorimod december, januar og februar er mere behagelige med mildere temperaturer.

 

Valuta
Jordan Dinars (JOD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.