Caribien : Antigua (Leeward Islands)
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Canada - New Foundland - St. John's

Destinationer & havne

St. John's ligger på den nordlige side af øen Antigua, i den caribiske østat Antigua & Barbuda. Byen har et indbyggertal på 24.000 indbyggere, og fungerer som landets hovedstad. St. John's er en gammel koloni by, som i dag har et veludviklet forretningsliv med mange luksuriøse og moderigtige butikker samt markeder med spændende lokale madvarer. Byen rummer derfor en blanding af gammel historie og kultur, et moderne forretnings- og byliv, og naturligvis skønne tropiske omgivelser.

Værd at se
Museum of Antigua and Barbuda. Betty's Hope. En gammel sukkerrørs plantage fra byens grundlæggelse. Heritage Quay. Byens knudepunkt for shopping.

Klima
Tropisk klima med temperaturer omkring de 30 grader i sommermånederne, og temperaturer mellem 23 og 27 grader i vintermånederne. Den mest regnfulde periode er mellem september og november, men generelt falder der ikke meget nedbør.

Valuta
Østcaribiske dollars (XCD)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.