Middelhavet : SORRENTO, ITALY
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt. Påskelukket d. 18-22 april

Sorrento, Italien

Destinationer & havne

På den berømte Amalfikyst, syd for Napoli, ligger den smukke italienske kystby Sorrento med sine knap 17.000 indbyggere. I Sorrento er der rig mulighed for at nyde byens gode atmosfære og charme på en af de mange cafeer eller restauranter, men byen fungerer også som et godt udgangspunkt til nærliggende seværdigheder som Pompei og Herculaneum, som i sin tid blev ødelagt af vulkanen Vesuv. Derudover er Sorrento også berømt for som et tilflugtssted for mange kunstneriske berømtheder gennem tiden, heriblandt bl.a. Henrik Ibsen, Goethe og Dickens, samt sin produktion af den italienske likør Limoncello, ej at forglemme. 

Værd at se
Piazza Tasso. Byens livlige centrum og et oplagt sted at nyde en kop kaffe eller en bid mad på en af de mange cafeer og restauranter. Pladsen ligger også ved byens store shoppinggader, Corso Italia og Via San Cesario. Marina Grande. En gammel traditionel havn med små farverige fiskerbåde og en lille strand. Il Vallone dei Mulini. Møllernes dal. Gamle tilgroede kornmøller bevaret i en dyb dal. Tæt på Corso Italia og Piazza Tasso. Det gamle kloster Chiesa di San Francesco, hvorfra man også får en god udsigt over bugten.

Klima
Varmt middelhavsklima med varme somre, hvor temperaturen ligger mellem 25 og 30 grader, mens vintrene er milde med temperature omkring de 10 grader.

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.