Middelhavet : NAPLES, ITALY
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Italien - Napoli

Destinationer & havne

Skønne Napoli er Syditaliens største by med 1 million indbyggere. Havnebyen ligger smukt ved Napolibugten og er et helt friluftsmuseum med sine gamle historiske bygninger, monumenter, kirker, paladser og teatre. Napoli er på en gang storromantik og højkultur, og er blandt andet kendt for verdens ældste operahus Teatro San Carlo og som pizzaens fødeby.

Værd at se
Napoli har et væld af attraktioner, men Cappella Sansevero Museet skal ses sammen med Palazzo Reale Napoli, som er en miniudgave af det franske Versailles. 

Vulkanen Vesuv er en anderledes naturoplevelse af den hårde slags. Hvis man når op på toppen af vulkanen, bliver man belønnet med en helt unik udsigt ud over Napolibugten.
Står der shopping på ønskesedlen, skal man tage til Waterside Shops, hvor de eksklusive forretninger ligger side om side sammen med gode restauranter.

Klima
Napoli har et behageligt klima, takket være Middelhavsbrisen, som giver byen milde vintre og køligere somre end inde i landet. August måned er den varmeste måned på året med 30 grader. Det er bedst at besøge byen fra april til juni og fra september-oktober.

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.