Middelhavet : BARI, ITALY
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Italien - Bari

Destinationer & havne

Bari ligger ud til Adriaterhavet i det sydlige Italien, i regionen Apulien - også kendt som Puglia. Byen har ca. 320.000 indbyggere og er kendt som en vigtig økonomisk havneby, og en universitetsby med mange unge mennesker fra mange forskellige lande.

 

Værd at se
Bari Vecchia er den gamle bydel i Bari. Her kan man opleve de gamle snævre gader og bygninger, som kan dateres mange århundreder tilbage i tiden. Gå på opdagelse i de små gader og forsøg at finde de smukke gamle pladser Piazza Ferrarese og Piazza Mercantile.
I den gamle bydel vil man også finde den smukt dekorerede kirke Basilica di San Luca, som er en vigtig pilgrimsdestination for katolikker og ortodokse kristne. Det skyldes, at kirken har været tidligere gravplads for Skt. Nicholas, der blev model for nutidens Santa Claus grundet sit rygte om at han uddelte gaver til folket. Skulle man være heldig at være i byen fra d. 6 til d. 8 maj, fejrer byen i disse dage denne datidens helgen.
Petruzzelli Teatret, der er et af Italiens største operahuse og netop genåbnet i 2009 efter at være brændt ned i 1991.

 

Klima
Bari har varme solrige somre og milde vintre. De gennemsnitlige sommertemperaturer er omkring 22 og 24 grader, hvilket gør det behageligt uden at det bliver for varmt. Vintrene har en gennemsnitstemperatur på ca. 10 grader.

 

Valuta
Euro (EUR) 

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.