Middelhavet : ANCONA, ITALY
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Italien - Ancona

Destinationer & havne

Ancona er en italiensk havneby med ca. 100.000 indbyggere. Byen ligger på den italienske østkyst ved det skønne Adriaterhav. Byen er hovedby i Marche området og indeholder en fascinerende historie, som strækker sig tilbage til omkring 390 f.kr., hvor byen er grundlagt. 
Ancona har to ansigter: den mere moderne og mindre charmerende del, men samtidig også en behagelig gammel bydel med hyggelige gader og italiensk charme.

 

Værd at se
En gåtur i den gamle bydel, hvor man bl.a. kan udforske Cattedrale di San Siriaco - den smukke domkirke, som ligger på toppen af Guasco-bakken. Kirken er i sig selv en seværdighed, men også udsigten over havnen og byen herfra er betagende.
Det smukt beliggende Pasetto-område i byen, hvor man kan se Monumentum ai Caduti, der er et monument rejst for de faldne i krig.
Arch of Trajan, som trods sin beliggenhed nær den moderne havn, viser den fantastiske romerske arkitektur frem og giver en god kontrast til det moderne byggeri omkring.

 

Klima
Ancona har et behageligt middelhavsklima med tørre og varme somre, og milde vintre.

 

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priser er per person og baseret på 2 personer i kahytten.
Priser og ledighed opdateres flere gange om dagen direkte fra rederiernes systemer, og MyCruise tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.