Le Ponant
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

 

VIP-arrangement på Le Ponant: Le Dumont D'Urville

Vi er glade for, at kunne invitere dig med på VIP-arrangementet på Le Dumont D'Urville, som finder sted søndag d. 25. august. Vi mødes på Nordre Toldbod 18-24, 1259 København K.

Tilmelding til VIP-arrangementet skal ske via telefon. Rundvisningen er gratis, men vi har kun 20 pladser, så det er først til mølle! Tilmelding skal dog ske senest mandag d. 29/7.

OBS: Ved tilmelding skal du have dit pas ved hånden, da vi af sikkerhedsmæssige årsager skal bruge pasoplysninger til registrering.


Program for dagen:

9.30:

Vi mødes på Nordre Toldbod 18-24

10.00:

Vi går samlet ombord

10.15:

Kaffe, te & et udvalg af kager i Main Lounge

10.30:

Rundvisning på skibet 

12.00:

Frokost

 

Med Le Ponant får du en intim og autentisk oplevelse, når du går om bord på én af deres 12 luksuriøse yachts, der kan tage dig til selv de fjerneste hjørner af verden, hvor store krydstogtskibe ikke kan komme frem.

 

Læs mere om Le Ponant nedenfor eller klik her og gå direkte til deres hjemmeside


 


 

 

Små skibe – store oplevelser

Ponant udmærker sig ved, at deres luksuriøse yachts er bygget til mere intime og autentiske oplevelser. Med en maksimum kapacitet på 264 passagerer, får du oplevelsen af, at du kan bevare dit privatliv og er en del af et eksklusivt fællesskab, der tager del i et eventyr til havs. Ponant’s skibe kan tage dig til de små og mere hemmelige havne, der kun er tilgængelige for små skibe og med 400 havne og 100 forskellige ruter, er der alverdens muligheder at vælge imellem.

Oplev for eksempel de fjerneste ender af Antarktis og kom tæt på pingviner, hvaler og spækhuggere, eller tag til paradis i Fransk Polynesien, med udsøgte strande, turkisblåt vand og et fantastisk undervandsliv med de smukkeste koralrev. 

Lige meget hvilket eventyr du begiver dig ud på med Ponant Cruises, kan du væres sikker på, at få en oplevelse for livet.

 

 

 

The French Way of Sea

 
Ponant har et motto, der lyder ”The French Way Of Sea”, hvilket resonerer gennem hele den oplevelse, du får om bord på rederiets skibe. 

Fransk er hovedsproget hos Ponant og crewet, der er til for at give dig en diskret og luksuriøs service på hele din rejse, ligesom den franske kultur ses i designet og ikke mindst i den kulinariske oplevelse, med udsøgt fransk mad og vin. Ponant er det eneste franske cruise rederi, og det franske touch er tydeligt på alle punkter.

Herved samarbejder rederiet også med nogle af de mest luksuriøse franske brands, som bidrager med fransk luksus på din rejse, herunder Jean Phillippe Nuel, Pierre Frey og Fragonard.

   

 

 

Awardvindende rederi med fokus på miljøet

 

Det franske touch og de unikke rejsedestinationer, har også indbragt Ponant en række priser, herunder ”Best Cruise Line Expedition” af Travel Magazines ”Gold List Awards”, ”No. 1 for Service”af Conde Nast og "Cruise - Overall-Eco-Friendly Green Cruise Ship for Cruise Lines" af Magellan Awards Gold, for blot at nævne nogle få.

 

Sidstnævnte er et eksempel på, at Ponant Cruises også er forkæmper for miljøet og udmærker sig heraf. Alle rederiets skibe har fået det internationele ”Clean Ship” mærke, hvilket er et bevis på, at rederiet har en reduceret indvirkning på miljøet.

 

 

   

 

Ombord på Le Ponant

 

Ponant’s flåde tæller 12 skibe, hvoraf det mindste skib, Le Ponant, kan medtage 67 passagerer og giver den mest intime oplevelse.

Ombord finder du både et Well-being Centre, der indeholder spa behandlinger, fitness, frisørsalon, hammam med mere, lounges og bare hvor du kan nyde en drink og/eller mødes med andre passagerer, pool og soldæk med fantastisk udsigt og naturligvis en butik med bl.a. Le Ponants eget mærke. 

 

Læs mere om Le Ponant på deres hjemmeside.