Elev Salgsafdeling
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Vi søger en kontorelev til vores salgsafdelingBrænder du for salg, er du arbejdsom, positiv, serviceminded, og har mod på udfordringer i rejsebranchen? Så se mere her - et af Skandinaviens største krydstogtsrejsebureauer søger en kontorelev med fokus på salg af skræddersyede rejser til privatkunder!

 

Lidt om MyCruise...
Vi er en 10 år gammel virksomhed, som har oplevet hastig vækst og er i dag 20 fuldtidsansatte og 2-3 deltidsansatte. Så det er en mindre og ung virksomhed, hvor der er masser af mulighed for at præge dagligdagen og prøve kræfter med mange forskellige opgaver. Vi holder til i nyrenoverede lokaler på Tirsbækvej 5 i Vanløse, hvor der kun er 5 min. gang til Vanløse S-tog og Metro st., så der er gode forbindelser med offentlig transport og også fine parkeringsforhold hvis man er i bil. Vi er som sagt et af Skandinaviens største krydstogtsrejsebureauer, som er agent for verdens førende krydstogtsrederier, og har 100 % fokus på at formidle krydstogtsrejser.

Vi er et stærkt og alsidigt team, som tilsammen har mange gode og forskellige kompetencer, og mange års krydstogtserfaring, så vi kan give kunderne den bedst mulige service og rådgivning. Vi fokuserer meget på internettet og vores websites mycruise.dk / mycruise.se / mycruise.no, som er et vigtigt bindeled til vores kunder, og er stærke i at arrangere individuelle skræddersyede rejser til vores danske, svenske og norske kunder.

 

Vi tilbyder...
Du vil blive en del af vores salg- og supportteam, som står for alt kundekontakt og består af 12 danske, svenske og norske rejsekonsulenter og supportmedarbejdere. Afhængig af behov, samt dine kompetencer og ønsker, så forventer vi, at du i elevtiden blandt andet kommer til at beskæftige dig med:

 • Salg af skræddersyede krydstogtsrejser til privatkunder.

 • Bestilling af cruise, fly, hotel, billeje, forsikringer og hvad der ellers hører til.

 • Support til kunder som allerede har bestilt deres rejse. 

 • Kvalitetstjek af bookinger og udsendelse af rejsedokumenter.

 • Hjælpe til på kundeevents, f.eks. messer, skibsbesøg, m.m. ... og meget meget mere! 

 • Og som førnævnt, så er det en lille virksomhed, og alle hjælper til med at lave kaffe, sætte frokost på bordet, vaske op, gå ned med posten, osv., så de opgaver er der også en del af. Udover en masse visdom og personlig udvikling, så tilbyder vi dig også elevløn (ifølge de gældende krav), en spændende arbejdsdag fra 9 til 17 i hverdage og 10 til 14 i udvalgte weekender, arbejdscomputer, mulighed for deltagelse i frokostordning og gode personalepriser på rejser.

 


Vi søger...
Den bedst mulige kandidat som passer ind og kan varetage ovenstående opgaver, skal bl.a.:

 • Starte starte snarest muligt.

 • Have gennemført EUX eller HHX eller en almen gymnasial uddannelse, suppleret med et EUS-forløb (med retning kontor). 

 • Være positiv og åben overfor en alsidig hverdag med flere forskellige opgaver og mange bolde i luften.

 • Have gå-på-mod og ikke være bange for at kaste sig ud i nye opgaver og udfordringer. 

 • Være pålidelig og arbejdsom, og er frisk på at hjælpe til hvor og hvornår det kræves. 

 • Kunne arbejde godt under stress og trives i et mindre team og i en ung virksomhed, hvor der sker meget.

 • Være vant med IT og frisk på at lære en del nye it-værktøjer og systemer at kende. 

 • Det er en fordel, at have erfaring fra jobs med kundekontakt. 

 • Kunne kommunikere (ikke perfekt) på engelsk, mundtligt og skriftligt – det er en stor fordel hvis du også kan svensk og/eller norsk. ... og resten skal vi nok lære dig!

 

Interesseret?
Så skal du sende din ansøgning, samt CV, eksamensbevis og eventuelle anbefalinger, til Nicki Olsen per email til job@mycruise.dk, senest d. 1 oktober, med emnet ”Ansøgning som kontorelev i salg – DIT NAVN”. Kort efter ansøgningsfristen, vil man høre om man bliver udvalgt til samtale. Ved spørgsmål omkring elevpladsen, så kontakt Nicki Olsen på tlf. 70 22 59 59 eller email no@mycruise.dk. For mere information om MyCruise og vores rejser, så klik ind på www.mycruise.dk