I forbindelse med udbrud af Corona-virus kan der være spørgsmål til din krydstogtsrejse ikke blot krydstogter i Asien, men også krydstogter i Europa, Caribien og øvrige lande.  

Ud over forkælelse, kulinariske oplevelser og fantastisk underholdning, er gæsternes sikkerhed og velvære ombord på krydstogtskibene rederiernes absolut højeste prioritet.

Krydstogtsrederierne har grundet Corona-virus derfor indført skærperede regler for ombordstigning.    

Krydstogtgæster, uanset nationalitet, der har besøgt eller rejst gennem lufthavne i transit, på det kinesiske fastland, Hong Kong og Macau indenfor de sidste 14 til 30 dage (varierer fra rederi til rederi) inden afsejlingsdato vil blive nægtet ombordstigning på krydstogtskibet, uanset hvor krydstogtet udgår fra. 

Ved check-in til ethvert krydstogt skal alle passagerer altid udfylde en tro og love-erklæring, om at man ikke er syg, smittebærende osv.    

Her har rederierne, af hensyn til passagerernes sikkerhed ligeledes skærpet kontrollen og krydstogtgæster med tegn eller symptomer på sygdom og feber vil blive kontrolleret inden ombordstigning. Ved konstateret feber og for høj kropstemperatur kan man nægtes ombordstigning. 

Her har vi samlet de enkelte krydstogtsrederier vejledning (på engelsk):
Costa Cruises
Norwegian Cruise Line
MSC
Royal Caribbean Cruise Line
Celebrity Cruises
Azamara
Holland America Line
Princess Cruises
Carnival Cruises

Har du yderligere spørgsmål til dit krydstogt inden afrejse i forhold til dette, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 59 59.