Krydstogter » Aktiv ferie
img priceGuarantee
70 22 59 59
Ring eller skriv for forespørgsel eller booking.
Se vores åbningstider under kontakt 

Krydstogter » Aktiv ferie

Aktiv ferie – krydstogter behøver ikke at være kedelige!

Krydstogtskibene er alle udstyret med et imponerende udvalg af aktiviteter for både børn og voksne. Prøv fx kræfter med klatrevæggen, udfordre din rejsemakker i bokseringen, stå på skøjter eller konkurrér i basket, volley, squash, badminton, tennis eller fodbold på den store udendørsbane.

Tag et slag minigolf, en omgang bowling, forbrænd kalorier og energi i fitnesscenteret og på løbebanen eller svøm en tur i swimmingpoolen. Mulighederne ombord er uendelige.

Man tilbringer normalt kun én dag på havet i løbet af én uges krydstogt, så der er rig mulighed for at opleve mange spændende destinationer til lands. Tag ud at snorkle ved de smukke koralrev, svøm med delfiner, lær at surfe, spil golf på den lokale, tag på vandretur i bjergene eller udforsk de mange spændende havnebyer, hvor skibene lægger til.

Vi plejer at sige, at hvis man keder sig på et cruise, så er det ens egen skyld - der er aktiviteter ombord og i land for alle!

Se vores aktuelle tilbud her og find din næste drømmerejse

 

Wellness - ren afslapning og velvære

Nyd et afslappende krydstogt fyldt med wellness og helse.

Ombord på krydstogtskibene finder du alt, du behøver for at få en afslappende ferie, men også alt du har drømt om inden for spa-behandlinger og selvforkælelse.

Forkæl fx dig selv med massage, body scrub, indpakninger, ansigtskure og meget andet, der kan sammensættes efter netop dine ønsker. Flere af rederierne har endda specielle Spa-pakker, hvor du har fri adgang til alle spa-faciliteter, så du virkelig kan slappe af.

Drøm dig væk og nyd den smukke udsigt, mens kroppen bliver plejet og sjælen og sanserne bliver stimuleret med aromatiske olier og afslappende musik. Brug ferien i selvforkælelsestegn og vend underskud til overskud.

Kontakt vores dygtige rejsekonsulenter og find jeres drømmekrydstogt.